30 Jaar apotheek Goethals-Debrabandere

30 Jaar apotheek Goethals-Debrabandere

WIJ HEBBEN IETS TE VIEREN!

Vandaag, 30 jaar geleden, op 1 april 1991 (en dit is geen flauw mopje wink), zijn wij vanuit West-Vlaanderen naar Grembergen verhuisd en hebben wij de toenmalige apotheek van apotheker Haek overgenomen. Vandaag, 30 jaar later, hebben wij nog steeds geen enkele seconde spijt gehad dat wij deze beslissing genomen hebben!

Aan alle Grembergenaren, bedankt om ons hier zo goed op te vangen, bedankt om ons wegwijs te maken in het Grembergse dorpsleven, bedankt voor de mooie momenten, de vele vriendschappen, de leuke anekdotes van in de apotheek, de talrijke mopjes die over de toonbank wisselen, de hartverwarmende babbels, de vertrouwde knuffels, en noem maar op. Voor ons is het na 30 jaar nog steeds elke dag een groot plezier om in de apotheek te mogen staan!

Bedankt voor de prachtige jaren, en hopelijk mogen er nog vele mooie jaartjes volgen, samen met onze dochters, Florence en Charlotte, die ondertussen ook al werkzaam zijn in de apotheek en enorm gemotiveerd zijn om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wij willen jullie heel graag bedanken voor de jarenlange steun en vertrouwen!

 Veel liefs,

Lieven en Patricia

Florence en Charlotte

 

Redactioneel: ApotheekGoethals

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.

0
Shares