Voorzorgmaatregelen coronavirus

voorzorgmaatregelen apotheek Goethals

Lieve patiënten,

Om zowel jullie, als onze veiligheid te kunnen blijven garanderen hebben wij dit weekend eens gebrainstormd over de VEILIGHEIDSMAATREGELEN die wij zullen nemen in de apotheek, zodanig dat jullie zonder enig risico naar de apotheek kunnen blijven komen.

Wijzelf proberen tijdens en na elke patiënt die we bestellen onze handen te ontsmetten. Wij vragen dan ook aan jullie om tijdens het binnen en buiten gaan van de apotheek dit ook te doen. handontsmetting is voldoende voorzien aan de ingang.

In de loop van de dag zullen er nog plexiplaten voorzien worden boven de toonbanken zodanig dat rechtstreeks contact via luchtpartikels zo goed als vermeden kan worden. Ook dragen wij mondmaskers om jullie nog meer te beschermen.

Op de vloer zullen wachtlijnen getekend worden. Gelieve allemaal achter deze lijnen te blijven wachten, zodanig dat er voldoende afstand is tussen u en andere wachtende patiënten.

Wij vragen onze patiënten om zoveel mogelijk elektronisch te betalen en zo weinig mogelijk cash te geven.

Mensen die niezen, hoesten, keelpijn hebben, koortserig of grieperig zijn, vragen wij om NIET naar de apotheek te komen, maar te bellen of iemand anders te sturen. We bekijken dan wat we kunnen doen voor jullie.

Behoor je tot één van de risicogroepen, dan brengen wij jou medicatie met veel plezier naar huis.

Wij hopen dat jullie onze maatregelen begrijpen en respecteren. We doen dit voor jullie eigen veiligheid.

alvast bedankt, Apotheek Goethals-Debrabandere

Redactioneel: ApotheekGoethals

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.

0
Shares